HTML

Roxy Sims Fan Honlap

Sziasztok! Mindenkit köszöntök, honlapomon! Itt RENGETEG infót találhatsz, amik élvezetessé, könnyűvé teszk a sims 2-s játszást. Ruhák, hajak rengeteg dolog letöltése, tippek, trükkök, barkács, és ami a legfontosabb, az a moviek!!! Minden hónapban készül egy film, amire saját szereplőddel szerepelhetsz benne! Több infó a honlapon!

Friss topikok

Archívum

Movies

2008.11.20. 21:28 roxysim

Sziasztok!

Ezennel elindítom a movies programot, ami egészen 2009 nyaráig tart, ill. szakaszonként, de azt majd mindig említem!


Mi ez?

Egy sorozat indul, sims szereplőkkel, csak az a baj, hogy nem tudunk hozzá szereplőt és történetet találni, így elindítjuk ezt a programot.


Mit kell tenned?

A sims !2! -ben szerkessz négy simet. Mindegyiket sorban print screen-eld le, majd paint-ben szerkezd meg őket. Küld el nekem a simeket a roxysim@citromail.hu e-mail címre, majd írj hozzájuk történetet. Történetet, amiről a sorozat szólni fog. Nem kell egyenlőre az egész évad történetét elküldeni, hanem mindig havonta az adott epizódra a történetet írd le.


Mit nyerhetsz ezzel??

A simjeid sztárok lesznek ezen a honlapon. Állandóan hírek fognak szólni róla. Olyan ingyen letölthető ruhákat kapsz, amikről álmodni sem mernél. Vagy hajakat. A neved a dicsőségfalon lesz.


 

Köszi , hogy elolvastad ezt a részt a bloghonlapomnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rsfh.blog.hu/api/trackback/id/tr79780238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása